“Moja porodica 6 godina preživljava golgotu u derbijima! Oni neka vređaju, ja ću da pobeđujem”

Nije kapiten Zvezde imun na prozivke sa tribina

I ovaj 169. večiti derbi, u kom je Crvena zvezda pobedila u petak veče Partizan sa 1:0, nije prošao bez sramnog vređanja porodice kapitena crveno-belih Milana Borjana!

Tačnije, njegove supruge Snežane Borjan koja se ovog puta našla na udaru Grobara već na samom startu utakmice, a Borjan ni ovoga puta nije ostao imun na sve to i rešio je da se obrati javnosti.

Moja porodica šest godina preživljava golgotu u derbijima. Moju suprugu i dalje vređaju u svakom derbiju - počeo je Borjan za "Sportski žurnal", pa otktio kako sve to podnosi:

Pritisak je prvo bio čudan. Iznenadio sam se, pa šokirao, bilo je i teško. Statistika u derbijima pokazuje da to kod mene izaziva inat i glad koji rezultira odličnim učinkom u derbijima. Ne razmišljam, isključim se, shvatio sam ko su ti ljudi, ne želim da komentarišem njihove živote. Oni neka nastave da vređaju, a ja ću da pobeđujem.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Na pitanje da li misli da će vređanje na stadionima ikada prestati, Borjan je rekao:

Koliko znam, diraju samo moju i Čovićevu porodicu i predsednika države. Da li će prestati - ne znam, ako ikada budem na nekoj funkciji u srpskom fudbalu trudiću se da ne ispašta niko. Frustrirajuće je da moj sin, koji sa šest godina perfektno čita i latinicu i ćirilicu, može da pročita da mu vređaju mamu i tatu. Tu smo, gde smo, probaćemo da mu objasnimo kako funkcioniše, mada je i nama neshvatljivo.

(Telegraf.rs)