Mogao je igrati za Kanadu ali je ipak srce izabralo Srbiju! “Jedan od najlepših dana, uz onaj kada sam potpisao za Zvezdu”

Mitrović presrećan zbog Pikisjevog poziva

Spisak reprezentativaca Srbije koji je Dragan Stojković Piksi objavio u petak, sadrži imena dvojice debitanata - a jedan od njih je i krilni napadač Crvene zvezde Stefan Mitrović!

Mitrović ima 20 godina i ovog leta je stigao među crveno-bele. dao je gol na debiju u Superligi, zatim i u Evropi, što Piksiju očigledno nije promaklo.

Ono što je svakako bitno jeste i to da je Srbija na neki način pobedila kanadu za koju je Mitrović takođe mogao da nastupa.

Presrećan sam, jer je poziv u reprezentaciju Srbije ostvarenje dečačkog sna. Ovo je za mene jedan od najlepših dana u životu, uz onaj kada sam potpisao za Crvenu zvezdu. Hvala i upravi kluba koja mi je posvetila puno vremena razgovarajući sa mnom i savetovala me da prihvatim poziv Srbije, iako sam imao i opciju da igram za Kanadu. Izuzetno sam ponosan što sam na spisku, kao i što je tu Eraković, saigrač iz kluba, prijatelj i neko ko me je dočekao i u mladoj reprezentaciji, i u Zvezdi, a sada će to učiniti u A timu - rekao je Mitrović posle Piksijevog poziva i dodao:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nemam strah, mislim da su to uvideli i navijači Crvene zvezde, s obzirom da sam se brzo adaptirao u ekipu i verujem da će takav slučaj biti i sa reprezentacijom. Daću sve od sebe da se izborim za debi, a za mene je ovo veliki podstrek i motiv da nastavim dalje da radim i da se dokazujem.

(Telegraf.rs)