Mladi Zvezdin fudbaler ODUŠEVLJEN pripremama! “Maštao sam o ovome”

Imao je Mituljikić samo reči hvale

Fudbaleri Crvene zvezde u Turskoj se pripremaju za prolećni deo sezone, trener Dejan Stanković računa na 29 fudbalera, a jedan od njih je i novajlija Nikola Mituljikić.

Mladi Mituljikić rekao je da je mnogo lep osećaj što je dobio priliku da se priključi prvom timu na pripremama u Turskoj

Kao mali sam maštao o ovome, a sada sam dobio priliku. Sa nestrpljenjem željno iščekujem svaki trening i trudim se da dam maksimum. Slušam savete iskusnijih saigrača i trudim se da naučim što više. Moram da naglasim da mi je prelepo ovde - rekao je Mituljikić za klupski sajt.

Talentovani fudbaler govorio je i o golovima na treningu, ali i naglasio da bi voleo da se upiše u strelce i na nekoj od utakmica.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Znači mi svaki pogodak na treningu, a nadam se da ću imati priliku da postignem gol i na predstojećim utakmicama. Ovo je za mene jedno veliko iskustvo i trudim se da primenim sve savete starijih saigrača i stručnog štaba.

Pomenuo jei brata Jovana, sa kojim se odlično slaže, kako na terenu, tako i van njega.

Uvek je lakše kada igram sa bratom. Uigrali smo se u timu Grafičara, pa samim tim i lakše komuniciramo na terenu - zaključio je Mituljikić.

(Telegraf.rs)