Mladi golman Zvezde produžio ugovor

Trenutno brani mrežu Grafičara

Marko Ćopić, talentovani golman rođen 2003. godine, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2024. godine, zvanično je saopšteno na sajtu kluba.

Mladi golman je prošao sve kategorije u crveno-beloj Omladinskoj školi, a kako sam kaže presrećan je zbog novog ugovora.

- Presrećan sam zbog produžetka ugovora, Zvezdino sam dete i ovo je već dvanaesta godina kako sam u klubu, a došao je trenutak i za drugi profesionalni ugovor. Za mene nema veće sreće nego nastaviti saradnju sa voljenim klubom. Kada sam potpisao prvi profesionalni ugovor, tada je za mene sve bilo novo, pa je samim tim bilo i drugačije u odnosu na sad, ali je sreća je sada ista kao i prilikom prvog potpisa – istakao je Ćopić.

Osvrnuo se mladi golman crveno-belih i na period od prethodnog potpisa do danas.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Promenili su se treneri, mnogi igrači, ja sam ostao tu hvala Bogu. Nisam mogao ni da sanjam da ću sa 18 godina potpisati već drugi profesionalni ugovor, kao ni da ću sa 16 godina ići na pripreme sa prvim timom. Sve se jako brzo desilo, sve je veoma lepo. Mislim da nema lepšeg osećaja nego proći celu Omladinsku školu i doći u prvi tim, osvojiti sve trofeje od petlića do seniora. Jedno veoma lepo iskustvo, nadam se da će se nastaviti.

Govorio je momak rođen 2003. godine i o saradnji sa Markom Neđićem, pripremama sa prvim timom, ali i ciljevima za naredni period.

- Sve je bilo super, sarađivali smo od pionira, kadeta, omladinaca, sve smo osvojili. Drago mi je što sam uspeo da mu pomognem u omladincima da osvojimo titulu i veoma sam mu zahvalan na svemu. Pripreme sa prvim timom su za mene bile najlepši trenutak u dosadašnjoj karijeri, jer ni ja nisam očekivao. Uveče sam dobio poziv da ujutru idem na pripreme, osećao sam se neverovatno. Ono što sam naučio za godinu i po dana od mojih starijih kolega je neprocenjivo iskustvo. Daće Bog da steknem još iskustva, mislim da mi to jedino fali, jer sam mlad golman i da se vratim u prvi tim što pre, za to radim – zaključio je Ćopić.

(Telegraf.rs)