Mitjiland u velikim problemima pred dolazak u Beograd!

Povrede glavni uzrok glavobolje Danaca

Nakon remija na domaćem terenu perotiv Crvene zvezde strateg Midtjilanda Bo Henriksen najavio je napad na ceo plen u Beogradu, međutim osim kavalitetnog rivala i atmosfere koju kreira crveno-bela publika, pred sobom će za deset dana imati zadatak da sa prilično izmenjenim igračkim kadrom popravi utisak.

Kadrovske probleme sa kojima se suočava danski strateg produbio je žuti karton Rafaela Onjedike koji je javnu opomenu zaradio i protiv Ludogoeca te neće putovati u Beograd.

Dok za nigerijskog vezistu ne postoji dilema da li će putovati u Srbiju, tokom naredne nedelje biće razrešeno pitanje da li će Danijel Hog stići da se oporavi od povrede koju je zadobio u jučerašnjem duelu sa Sonderjiskom.

Eventualni izostanak štopera, sa druge strane, mogao bi da nadomesti povratak brazilskog defanzivca Žuninja koji je zaradio crveni karton u utakmici sa Bragom te je bio van konkurencije za prethodni meč sa šampionom Srbije, dok se Henriksen nada da će još tri fudbalerabiti spremna za utakmicu na stadionu Rajko Mitić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Kajuste, Maroni i Henrik Dalsgard bi trebalo da budu potpuno spremni naredne nedelje. Ukoliko bude kako očekujemo imaćemo više igrača na raspolaganju nego do sad i nego neki naši rivali. Iako još nisu u potpunosti spremni, nadamo se da će vrlo brzo biti", rekao je šef stručnog štaba Midtjilanda naglasivši da Žunior Brumado neće biti u konkurenciji pre novembarske pauze usled reprezentativnih aktivnosti.

Podsetimo, utakmica Crvene zvezde i Midtjilanda zakazana je za četvrtak 4. novembar od 21 čas u Beogradu. Srpski šampion posle tri kola ima sedam bodova, dok su Danci upisali dva.

Mozzartsport