Milunović: Bez navijača kao s drugarima na malom fudbalu!

On se raduje novim utakmicama u Evropi

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je da veruje u pozitivan rezultat u utakmici protiv Hofenhajma i da se nada da će dobre rezultate u domaćem prvenstvu ekipa nastaviti da postiže i u Ligi Evrope.

- Kao što svi navijači Crvene zvezde i oni kojima je crveno-bela boja u srcu željno iščekuju sutrašnju utakmicu, tako i mi igrači jedva čekamo da počne meč. Mi živimo za ta evropska takmičenja i sa nestrpljenjem čekamo da počne prva utakmica u grupi. Protivnik je jak, ali verujemo u pozitivan rezultat - rekao je Milunović za klupski sajt.

Fubaleri Crvene zvezde igraju u četvrtak od 21 sat u Nemačkoj protiv Hofenhajma, utakmicu prvog kola Grupe L u Ligi Evropa. Milunović je rekao da se u ekipi oseća odsustvo nekolicine igrača.

foto: Starsport©

- Svaki fudbaler je bitan, naročito sada kad igramo u ritmu četvrtak-nedelja-četvrtak. Napori su svakako teški, ali moramo biti istrajni. Profesionalci smo i znamo šta se od nas očekuje. Takođe, navijači nam veoma nedostaju, jer sve utakmice bez publike podsećaju na mali fudbal sa drugarima - naveo je on.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Milunović je rekao i da ga raduju dobri rezultati Zvezde u prvenstvu, u kome je neporažena posle 11 kola.

- Raduje me činjenica da nismo izgubili u domaćem šampionatu, kao i celu ekipu. Primili smo do sada četiri gola u Superligi, a nadam se da ćemo tako nastaviti i na evropskoj sceni. Pohvalio bih mlade fudbalere, koji svaki dan pokazuju da su budućnost Crvene zvezde - rekao je Milunović.

Espreso