MILOŠ VULIĆ: Polako ulazimo u šemu koju nam šef zadaje

Izabranici Vladana Milojevića ušli su u sam finiš priprema na Zlatiboru. Koliko su za sada spremni i koliko je naporna prva faza priprema otkrio je Miloš Vulić.


– Radili smo dobro i naporno, dva puta na dan. Bili su fizički teški treninzi, ali to nam je u ovom trenutku potrebno, kako bismo se dobro spremili za narednu sezonu. Prezadovoljan sam formom, ekipa radi sve bolje i bolje i verujem da ćemo biti još uspešniji u Austriji. Odmorićemo jedan dan u Beogradu, a posle slede i prijateljske utakmice u Vindišgarstenu gde ćemo izbrusiti formu – rekao jeVulić.

Bilo je i rada sa loptom na pripremama na Zlatiboru.

– Bilo je dosta rada sa loptom i radili smo na taktici. Polako ulazimo u šemu koju nam šef zadaje, tako da verujem da će sve ovo dati rezultate. Umorni smo, iscrpelo nas je i toplo vreme, ali imamo odlične uslove. Posle svakog treninga čeka nas led kako bismo se rashladili tako da je sve odlično.

Zvezdin vezista srećan je što su ga povrede zaobišle.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Na prvim pripremama u Zvezdi sam imao peh sa povredom odmah na početku i nisam mogao da treniram 15 dana. Sada sam zdrav hvala Bogu i nadam se da će tako i ostati.

Superlige startuje 20. jula, a prvi protivnik našoj ekipi biće Javor.

– Nadam se da ćemo ponoviti uspeh, osvojiti šampionsku titulu, ali ovog puta osvojiti i Kup – poručio je Vulić.

hotsport