Miloš Ninković se vraća u Zvezdu da završi karijeru!

Reči koje su oduševile sve navijače kluba sa Marakane

Na spomen imena Miloša Ninkovića navijačima Crvene zvezde se na licu pojavljuje osmeh i nekako im je toplo oko srca, jer se bivši reprezentativac Srbije dokazao kao veliki zvezdaš i uradio mnogo stvari za tim iz Ljutice Bogdana. 

Kada je bilo najteže vratio se u voljeni klub i osvojio šampionsku titulu, a u razgovoru sa Sport Klub najavio je opciju da bi mogao da završi karijeru urpavo na Marakani, što je izazvalo feneomenalne reakcije kod navijača Zvezde, koji su masvono počeli dele ovaj video na društvenim mrežama. 

- Voleo bih da poslednju moju godinu, ako se budem vraćao u Srbiju, da završim tu poslednju sezonu u Zvezdi, bez ugovora, bez ičega, da budem tamo da pomognem mlađima i da mi u CV-ju piše da sam završio karijeru u Zvezdi - rekao je Ninković u jednom intervjuu za Sport Klub koji masvono dele navijači crveno-belih na društveim mrežama. 

Ninković ima 35 godina i nastupa za australijski Sidnej, a u Zvezdi je proveo jednu sezonu (2013-14) - odigrao je 27 utakmica i postigao pet golova. 

https://twitter.com/SkeboMaestro18/status/1243667374710063104

Espreso