Milojevićev poseban “režim” za trojicu igrača

Pomoćnik Dejana Stankovića radio sa dvojicom krilnih napadača i desnim bekom na centaršutu i realizaciji

Nakon što su uvodnih 20 minuta proveli u radu sa kondicionim trenerom Federikom Panonćinijem, fudbaleri Crvene zvezde su jutarnji trening kasnije iskoristili u vežbanju pasova na kratkom prostoru i presecanju istih.

Dejan Stanković je sa svojim saradnicima podelio igrače u dve grupe, a u svakoj su bile tri ekipe crveni, beli i narandžasti.

Svako je imao svoj "deo terena", a cilj igrača je bio mada kroz kratke pasove što drže zadrže loptu i onemoguće rivala da se izvuče iz sredine.Play Video1:38

Nedugo zatim određeni deo ekipe se preselio na drugu stranu terena, kada su radili nešto slično. Upravo u tim trenucima na treningu se pojavio i generalni direktor Zvezdan Terzić koji je u jednom trenutku podsetio da je i on nekada bio fudbaler.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Prihvatio je loptu, usledilo je pimplovanje u patikama, a zatim i ozbiljan volej za nekoga ko već 20 i kusur godina ne igra fudbal.

Za to vreme, Stankovićev pomoćnik Miloš Milojević je na drugoj stani terena vežbao prekide sa Gajićem, Simićem i Vukanovićem.

Najpre su ofanzivci razmenjivali pasove sa Milojevićem, a zatim ubacivali u sredinu, da bi red došao i na desnog beka Gajića koji je saigrače trebalo da spoji sa golom.

Polako, imaš vremena da digneš glavu. Bravo - uzviknuo je Milojević posle jednog centaršuta Gajića.

Crveno-bele popodne očekuje još jedan trening, a meč sa Ludogorecom je zakazan u subotu od 17 časova po lokalnom vremenu.

Telegraf.rs