Milojevićev odgovor na ponudu od vicešampiona sveta iznenadio Delije (FOTO)

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević video je petu pobedu svog tima u petoj utakmici u Turskoj, protiv još jednog ozbiljnog rivala, a najuspešniji slovenački klub Maribor to svakako jeste. 

Crveno-beli su pokazali visok nivo discipline, ozbiljnosti i angažovanosti, za to su nagrađeni velemajstorskim golom u režiji Marina za konačnih 1:0, za kraj priprema u Antaliji.

Jako ozbiljna ekipa, mogu da kažem da sam zadovoljan. Dobro je sve bilo, nije bilo problema. Zadovoljan sam, pogotovo u ovoj fazi gde su igrači 25 dana van kuće. Prvi deo je za analizu, ali posle smo upalili motore. Sve u svemu, zadovoljan sam - rekao je Milojević za TV Arena sport.

Kako navodi telegraf, o ponudi jednog arapskog kluba, navodno je u pitanju Al Ain, o čemu se spekulisalo, Zvezdin strateg se samo nasmejao, bez ikakvog komentara na tu temu.

Milojević je posebno pohvalio novajlije, koje će, u to nema nikakve sumnje, doprineti jačoj konkurenciji.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Dobro je što imamo dva tima. To su dobri momci, dosta sa njima razgovoram pojedinačno. Dobra je konkurencija, dosta puta sam napominjao da ne moraju da igraju najbolji - rekao je Milojević.

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: