Milojević zadovoljan nakon pobede u Ivanjici

Govorio je strateg crveno-belih i o gustom rasporedu koji očekuje njegovu ekipu

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Javora u Ivanjici sa 3:0, u okviru 27. kola Superlige Srbije.

Izuzetno zadovoljan nakon meča bio je trener Zvezde, Vladan Milojević.

- Teška utakmica je iza nas, nismo imali mnogo vremena da se pripremimo za ovaj meč, s obzirom na činjenicu da su se reprezentativci tek u četvrtak vratili u klub. Danas je to izgledalo dosta dobro, zadovoljan sam igrom - rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pa nastavio:

- Jako je teško igrati u Ivanjici. Već sam rekao da se radi o nezgodnoj ekipi, sa dobrim trenerom i igračima. Defanzivno su možda i najbolje organizovan tim. Teško je „probiti“ taj blok. Tražio sam od igrača da budu strpljivi, da imamo loptu u nogama, kreiramo i kontrolišemo meč. Mislim da smo dosta toga dobrog uradili, kao i da je pobeda zaslužena. Zahvalio bih se još jednom našim navijačima i ljudima u Ivanjici i okolini, Zapadnoj Srbiji, mislim da su imali šta da vide - istakao je Milojević.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Govorio je strateg crveno-belih i o gustom rasporedu koji očekuje njegovu ekipu.

- Igraćemo na svaka tri dana. Imali smo malu pauzu, ali i poteškoće, jer nismo mogli da radimo ono što smo hteli, budući da imamo veliki broj reprezentativaca. Ne kukamo i ne žalimo se. Idemo korak po korak, ovo je već arhivirana utakmica. Već u sredu nas očekuje nimalo lak meč - zaključio je Milojević.

(Telegraf.rs/Tanjug)