Milojević uradio nešto što dosad nije uspelo nijednom srpskom treneru!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević i golgeter Fulama Aleksandar Mitrović dobiće Zlatne lopteFudbalskog saveza Srbije za najbolje u 2018. godini.

Oni će sledećeg ponedeljka, 17. decembra, na tradicionalnoj svečanosti FSS zvanično dobiti nagrade.

Milojević, koji je sa Zvezdom osvojio titulu prvaka Srbije i kasnije izborio istorijski plasman u Ligu šampiona, i prošle godine bio je laureat "Zlatne lopte", dok će Mitrović, nakon što je uveo Fulam u Premijer ligu i tresao mreže u Ligi nacija za Srbiju prvi put dobiti priznanje za najboljeg fudbalera.

Milojević je tako postao prvi trener koji je dva puta poneo ovo priznanje, jer dosad nijedan trener u Srbiji nije uspeo dva puta da osvoji ovo priznanje, koje je uvedeno od 2005. godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Među igračima su dva puta takvu nagradu dobijali Nemanja Vidić, Dejan Stanković, Branislav Ivanović i Nemanja Matić.

Zlatnu loptu FSS-a do sada su dobijali Nemanja Vidić i Ilija Petković (2005), Dejan Stanković i Ljubiša Tumbaković (2006), Nikola Žigić i Miroslav Ðukić (2007), Nemanja Vidić i Slaviša Jokanović (2008), Miloš Krasić i Radomir Antić (2009), Dejan Stanković i Miroslav Rajevac (2010), Aleksandar Kolarov i Ivan Jovanović (2011), Branislav Ivanović i Dragomir Okuka (2012), Branislav Ivanović i Ljubinko Drulović (2013), Nemanja Matić i Radovan Ćurčić (2014), Nemanja Matić i Veljko Paunović (2015), Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi (2016) i Vladimir Stojković i Vladan Milojević (2017).

https://www.crvenazvezdainfo.com/prvi-poraz-na-marakani-jos-od-arsenala-zvezda-poklekla-protiv-parizana-foto/

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: