Milojević uplašio Delije: Detalj koji je svima promakao (FOTO)

Posle utakmice sa PSŽ-om u Beogradu delovali ste nekako relaksirano, i rekli da ste mnogo naučili učešćem u Ligi šampiona. Šta ste tačno naučili?

„Imao sa privilegiju u odnosu na kolege iz Superlige. Ako smatrate da ste sve naučili, onda ste u ozbiljnom problemu.. Uvek morate da gledate šire, fudbal se menja. Bogatstvo je gledati rad najboljih trenera na svetu, a mi smo igrali protiv njih. Ovde pričamo o Klopu, Tuhelu, Ančelotiju. To je diplomski, da se borite protiv njih. Otkriću vam jedan neverovatan podatak“.

Hajde, pohvalite se?

„Posle naše utakmice sa Napolijem, Liverpul je poslao mejl i zamolio nas da im pošaljemo našu pripremu utakmice sa Napolijem. Ja sam pomislio da je to šala. To je nešto najlepše što sam mogao da dobijem. I te utakmice su mnogo bitne, jer smo kroz Ligu šampiona mnogo naučili i porasli. I ja i moji saradnici. Moji kondicioni treneri su videli tendencije zagrevanja uživo. Nismo morali da im plaćamo put. Kao trener Čukaričkog bio sam u Salcburgu kod Adija Hitera, isto kod Pijolija. Prihvatili su me kao najboljeg na svetu, ne kao trenera Čukaričkog. To je blagoslov, da pričate sa trenerom takvih razmera. Da vidite filozofiju Liveprula i PSŽ-a. Mi smo to sve uživo videli“.

DA JE MOGAO PSŽ BI NAM DAO 30 GOLOVA

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Jel ste se osetili da vam nedostaje reakcija na utakmicama TOP nivoa, možda iskustvo.

„Ne mogu da tako kažem. Išao sam sa njima da budem u egalu. Niko nas nije potcenio. Imate različite stilove. Imate PSŽ koji ako može daće vam 25 golova, ima da vas ubije. I to se pokazalo u Parizu. Da su ovde mogli da nam daju 30 golova uradili bi to. Isto tako i Liverpul. Oni ne staju, ubace u taj ubitačan režim, samo se prebace i gaze. Italijani imaju respekt prema rivalu, neće da vas dokrajče i ubiju. Napoli nas nije potcenio, njih je koštala prolaska dalje gostovanje na Marakani“.

Jel možete da obećate navijačima da ćete…

„Ne mogu..“

Hteli smo da kažemo da obećate da ćete biti trener posle juna?

„Ne mogu ništa da obećam“.

Izvor: mozzartsport.com

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: