Milojević sprema iznenađenja u postavi protiv Monaka! Evo kojih 11 startuje protiv Kneževa

Evo sa kakvim timom će Zvezda napasti evropsko proleće

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18.45 igraju poslednji meč grupne faze Lige Evrope protiv Monaka u Kneževini, a trener Miloš Milojević ima nekoliko nedaumica pred odlučujuću borbu za evropsko proleće.

Od susreta sa Trabzonom u Beogradu bilo je jasno da Aleksandar Dragović neće moći za Monako odmah nakon što mu je sudija udelio žuti karton, treći i onaj koji zove na suspenziju.

To znači da će se Strahinja Eraković vratiti na svoju prirodnu štopersku poziciju, a ovoga puta će poslednji bedem činiti sa Nemanjom Milunovićem.

Taj domino efekat šalje Marka Gobeljića na desni bok od prvog minuta, dok će uz levu aut liniju biti standardni Rodić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Najveća boljka je, u stvari, u defanzivnom delu veznog reda, jer Srđan Mijailović nije registrovan za Evropu, Seku Sanogo je rovit, pa se traži pravi šraf za to parče terena.

Biće da će Milojević to pokušati da zameni više brzinom nego snagom, većim pokretljivošću, jer se u Monaku mora isključivo razmišljati o pobedi. Gelor Kanga i Kings Kangva će glavom biti i nisko i visoko, jer se sa dva krila u vidu Mitrovića i Bukarija gleda proboj po bokovima protivnika.

Upravo će sa krila delovati, trojno štopersko društvo Kneževa će biti teško za "remplanje", ali nešto lakše za pretrčavanje.

Aleksandar Pešić će, uz imenjaka Kataija, svako na svoj način, pokušati saradnju sa krilima i međusobno.

Ništa osim pobede ne važi, a u skladu sa momentom i rezultatom, Mirko Ivanić će čekati svoju priliku, jer bi sa njim u prvoj postavi previše bila ranjiva sredina.

Sve u svemu, crveno-beli dovoljno ofanzivni za ono što žele, ali i oprezni koliko to igrački može da se i učini.

(Telegraf.rs)