Milojević sprema džokera iznenađenja za Partizan! Na njih računa!

Realna opcija je da domaćin počne 159. derbi sa četiri stranca, a kako je HotSport najavio nije spreman defanzivac i njegova uloga je namenjena debitantu.

Isprobali su juče igrači Crvene zvezde novu travu na terenu pored svlačionice, koga iz milošte zovu ‘kavez’, a od danas se okreću taktičkoj pripremi 159. ‘večitog’ derbija.

Postoji nekoliko opcija za startnu postavu i kako saznaje HotSport trener Vladan Milojević je blizu odluke da na megdan komšijama suprotstavi tim sa četiri stranca od kojih je jedan debitant i ‘dzoker’.

Vaga se da od starta ulogu dobije Erik Jirka pošto su svoje pozicije cementirali El Fardu Ben, Ričmond Boaći i Marko Marin. Ostalo je mesto za jos jednog člana strane ‘poker ekipe’ i verovatno ponovo neće biti mesta za Lorenca Ebisilija, dok još dva igrača sa stranim pasošima Džonatan Kafu i Rašid Sumaila su otpisani za prolećni deo sezone.

Kako smo najavili za bitku neće biti spreman Milan Rodić i očekuje se da na toj poziciji ostane njegov imenjak Gajić kao debitant uz Jirku i Nemanju Milunovića.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Vremena je dovoljno za podelu uloga, a još neka iznenađenja nisu isključena.

Izvor: hotsport