Milojević samokritičan posle drugog uzastopnog remija Crvene zvezde

A tek slede teški izazovi po crveno-bele, prvi naredni Monako, pa Pazar, potom Trabzon

Zvezda posrće, nije to ona snaga, nije to ni ona sila koja melje protivnike u Superligi.

Sad je i domaće prvenstvo postalo problematično po tim Miloša Milojevića, jer je, nakon egala sa Partizanom, isti bodovni bilans postignut i protiv TSC-a, rezultat nimalo obećavajući po šampiona - 1:1.

Zvezda ostaje lider na tabeli, ali se razlika naspram pratioca polako topi, Pazar bi već sutra pobedom mogao da prestigne crveno-bele koji će, makar do meča urpavo sa Pazarom, misliti na nadolazeći evro izazov već u četvrtak sa Monakom.

Pa mislim da ne treba uopšte da pričamo o četvrtku dok ne napravimo analizu - rekao je trener Zvezde Milojević odmah posle meča za Arenu sport, na konstataciju sagovornice da Zvezde ne čeka u baš najboljem raspoloženju naredne izazove.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Milojević je ovaj kiks preuzeo na sebe.

- Odnos u drugom poluvremenu i broj šansi koje smo stvorili u normlanim oklnostima treba da bude pobeda. Nismo to uradili, kažem, momci su dali sve od sebe, pokušali, evo, i dugim autom, pogodili stativu u zadnjim minutu... Želim samo da tako krenu od prvog minuta. Odgovornost za ovaj remi preuzimam ja i nema nikakvih, da kažem, tajni - poručio je na kraju.

(Telegraf.rs)