Milojević prokomentarisao odluku Stojkovića i Ivanića (FOTO)

Prozivkom igrača, danas je i zvanično počela nova sezona za crveno-bele.

Trener kluba iz Ljutice Bogdana od samog početka neće moći da računa na sve raspoložive snage, jer pojedinci imaju obaveze prema nacionalnim timovima.

Ekipa će danas krenuti na prvi deo priprema na Zlatibor, gde će boraviti do 15. juna. Potom sledi put u Austriju, na drugi deo koji će trajati od 17. juna do 2. jula, a baza će biti Vindišgarsten.

– Imali smo malu pauzu dve nedelje i igrači se naleze u dobroj fizičkoj propremi, što je normalno. Idemo na Zlatibor, a potom sledi put u Austriju. Ovi su dani za održavanja baze i taktike. Na spisku su svi igrači, krećemo da radimo, da napravimo dobre stvari, počeo je Milojević i nastavio o uslovima na pripremama:

– Imaćemo dobre uslove u Austriji, gde sledi finiš priprema i gde ćemo brusiti formu pred prvi meć koji se igra za mesec dana. Sve sto je bilo odlazi u ustoriju, idemo iz početka u nove akcije i pobede.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Na spisku crveno-belih prvog dana priprema nalazi se 35 imena.

– Imamo formiran tim. Biće odlazaka i dolazaka, a videćemo od tržišta ko će otići. Imamo igrače koje želimo i dobar roster i jedva cekam 1. septembar, kada ćemo znati sa kojim timom raspolažem.

Dobru sezonu imaju iza sebe crveno-beli, a Milojević najavljuje da je vreme za novu stranicu.

– Nova sezona i novi izazovi su pred nama, idemo dalje da damo sve od sebe i videćemo gde ćemo doći. Svaki period je važan i nismo bili na nivou poslednja dva meseca. Titula je bila osvojena i nije bilo lako držati visok ritam. Nećemo se obazirati šta je bilo i ne živimo od prošlosti.

U Ljutice Bogdana očekuje se dolazak levog beka Karima Hafeza, koji je prošlu sezonu proveo u Turskoj igrajući za Bašakšehir i Kasimpašu.

– Hafez je igrač koga hoćemo, a videćemo da li će se naše želje ostvariti. Ima još igrača koji su na skeneru, ima pozicija gde ima i viška igraca, pa ćemo videti…

Pojedini igrači će stići tek da završe posao u reprezentacijama.

– Bićemo bez reprezentativaca i oni su u sistemu tako da imam puno poverenje u njih. Pominje se dosta inena kada je prelazni rok u pitanju i kada igrač potpiše ugovor, tek onda je sigurno.

Crveno-beli će 19. juna saznati ime rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

– Neću da obećavam Ligu šampiona, a videćemo dokle ćemo doći.

Za kraj se trener Crvene zvezde osvrnuo na odluku Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da ne nastupe za Crnu Goru na meču protiv tzv. Kosova.

– To je bila njihova odluka, nije im bilo. Uradili su ono što im je srce govorilo i sa te strane su napravili pravu odluku. Veoma je teško da ukoliko niste maksimalno koncentirsani, a oni nisu bili, veoma je teško da igrate i donesete pravu odluku. Mislim da su ispravno postupili, zaključio je Milojević.

https://www.instagram.com/p/Bye0Q1wnaaA/

hotsport.rs