Milojević pred put u Lučane otkrio veoma dobru vest!

Zvezda je u prvom meču na stadionu "Rajko Mitić" pobedila Mladost sa 4:1, a sutra je od 17.30 u Lučanima očekuje revanš.


"Tražim od igrača da shvate kako smo odigrali prvo poluvreme i moramo da se ne obaziremo na taj rezultat. Više puta se u fudbalu pokazalo, pogotovo u poslednje vreme, da ta prednost i nije baš tako velika iako deluje, i možete da imate velikih problema. Tražiću da odigramo kao da je bilo 0:0 u Beogradu", rekao je Milojević.

"Gostujemo jako dobroj i disciplinovanoj ekipi, koja je odlično vođena od strane kolege Neška Milovanovića. Mladost se do samog kraja borila za Evropu u prvenstvu, a poslednjih godina izrasla je u klub koji ima značaj u srpskom fudbalu.


Očekuje nas teška utakmica sigurno i mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način. Tražiću maksimalnu ozbiljnost od igrača, ali oni znaju da nam je sada ovo najbitnija utakmica. Želimo da idemo do kraja u Kupu, to nam je drugi cilj, ovo je prepreka koju treba uspešno da preskočimo.
Ne sme da bude opuštanja, svakodnevno razgovaramo o tome, crta se podvlači kada se završi sezona i onda se sumira uradjeno"
, rekao je Milojević.

On je dodao da je želeo da ima više vremena da pruži priliku igračima koji su tokom sezone imali manju minutažu, ali da mu to nije mogao da ostvari jer je primarni cilj, osvajanje titule, ispunjen tek pre dva kola.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Želeli smo da rešimo prvenstvo što pre, zaslužilii smo i ranije to da učinimo nego pre dva kola. Naporno smo radili da ostvarimo cilj, lično sam želeo da imam još više utakmica posle odbrane titule da pružim šansu i drugim igračima", rekao je Milojević.

Milojević je dodao i da će ubrzo moći da računa na sve igrače.


"Imamo manjih problema sa povredama, videćemo kakva je situacija i sa Ričmondom Boaćijem. Kontrolni snimci kažu da je dosta dobro, očekujem da ću i na njega moći da računam za nekoliko dana, a i Jovičić je imao manjih problema, ali u suštini svi su zdravi",kazao je on.

sportske.net

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: