Milojević otkrio neverovatne detalje o Zvezdanu Terziću i Zvezdinoj upravi

Prisetio se Milojević kako je klub doveo Bena iz Olimpijakosa

Nekadašnji trener Crvene zvezde Vldan Milojević gostobvao je nedavno u emisiji "Miljanov korner" i tom prilikom je govoprio o renesansi crveno-belih koja je počela baš njegovim dolaskom na kormilo srpskog šampiona!

U jednom trenutku Milojević je otkrio i kako je Zvezda svojevremeno dovela El Fardu Bena iz Olimpijakosa, da bi ovaj potom postao verovatno i najbolji stranac u istoriji kluba.

Sportski direktor Mitar Mrkela je u jednom trenutku rekao: “Šta misliš o Benu?”. Pitao sam ga: “Na kog Bena misliš?”. Odgovorio je: “Ovaj što je bio kod tebe u Olimpijakosu”. Rekao sam mu: “Mito, ja ne mogu da verujem da mi njega možemo da dovedemo. Sa druge strane, da li bi Ben došao ovde”. Rekao mi je: “Ako ti hoćeš, mi ćemo da uradimo sve da on dođe”. Bez nekog skautiranja i priče. Iskreno “ukopčali” smo se od prvog trenutka - rekao je Milojević ia zatim i pohvalio generalnog direktora Zvezdana Terzića:

- Sa druge strane imali smo veliku podršku gospodina Zvezdana Terzića koji je šta god da smo tražili ili hteli skidao zvezde sa neba da nam izađe u susret. Bilo je tu i grešaka, ali to je jednostavno fudbal. Reagovali smo u trenutku i kada se on pojavio nije bilo dileme da li je to to. Mislim da je on najmanje skautiran od svih igrača. Došao je u Zvezdu na moju reč i poverenje sportskog direktora, a ostalo ste sve videli.

@miljanov_korner Vladan Milojević: Kako je Ben stigao u Zvezdu #vladanmilojevic #milojevic #ben #elfarduben #crvenazvezdafk #crvenazvezda #zvezda #fudbal #sport ♬ original sound - Miljanov korner

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

(Telegraf.rs)