MILOJEVIĆ OTKRIO! “Krstičić želi da se vrati u Srbiju”

„Pričali smo, rekao mi je to“, kaže novi trener AEK-a

Za još jedan korak Nenad Krstičić i Crvena zvezda su se približili.

Novi trener AEK-a Vladan Milojević, nekadašnji šef struke Zvezde, rekao je na promociji u Atini da je pričao sa Krstičićem oko planova za budućnost i ono što mu je saopštio nekadašnji vezista crveno-belih je muzika za uši navijača Zvezde.

Reći ću vam otvoreno: pričao sam sa Krstičićem. Njegova je želja da se vrati u Srbiju. Znam da ima ugovor sa AEK-om. Sada je sve stvar administracije“, rekao je Milojević.

Imao je novi šef struke AEK-a poruku za navijače crno-žutih.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Bila je teška godina za klub. Vaši fudbaleri i ja volimo ovaj klub. AEK je prošao težak period, ali zato ima veliki tim. Nadam se da će korona uskoro proći i da ćemo imati pomoć navijača“.

Iako kažu da kroz AEK-ovu klupu prolazi struja, Milojević se ne plaši izazov.

Znam da je posao trenera specifičan i da zavisi od rezultata. Volim ovaj posao. Ja sam osoba koja uvek pokušava i daje sve od sebe. Siguran sam da možemo mnogo. Želim da radim sa igračima, da napredujemo. Samo je potrebno da imamo pozitivan duh i moći ćemo da uradimo mnogo“.

Pitali su grčki novinari Milojevića da li može evropski pelcer iz Zvezde da prenese na AEK.

Nema tu tajni. Suština je da imate što više kvalitetnih igrača u sastavu. Jako je teško, nemamo ni mnogo vremena, ali jedva čekam da dođem na trening i da počnemo da radimo“, istakao je Milojević

Pogledajte novu epizodu podkasta Euroforija u kojoj su gostovali Strahinja Pavlović i Darko Brašanac...

Mozzartsport