Milojević otkrio koji igrači Zvezde neće igrati finale protiv Partizana i poručio

Trener Zvezde istakao je da je osvajanje duple krune jedan od ciljeva koji je zacrtan početkom sezone

Predstavnici Zvezde i Partizana održali su zajedničku konferenciju u prostorijama FSS-a na Terazijama, gde su se medijima obratili Vladan Milojević i Savo Milošević, kao i Vujadin Savić i Vladimir Stojković.

Posle Miloševića, koji je istakao da se nada da Zvezda neće biti na nivou iz Lige šampiona i da bi osvajanje Kupa pomoglo crno-belima i u Evropi, svoje viđenje pred finale izneo je i Vladan Milojević.

Ono što smo pričamo od početka prvenstva, cilj su nam oba domaća trofeja, prvi cilj smo ostvarili titulom, a drugi nam je dupla Kruna, jer je dugo nismo osvojili. Ovo je utakmica gde odmah posle nje dobijate trofej, nije za bodove, mi smo maksimalno motivisani. Ovako kako je odigrano do sada, zasluženo su Zvezda i Partizan u finalu Kupa. Voleo bih da pobedi fudbal, što je najvažnije za srpski fudbal, ovo nam je cilj od početka prvenstva, uradićemo sve da pružimo dobru partiju - rekao je Milojević, koji ističe da njegovi igrači neće biti rasterećeni zbog osvajanja titule.

FK Crvena zvezda, FK Partizan, Savo Milošević, Vladan Milojević, Vladimir Stojković, Vujadin Savić

Zajednička fotografija večitih pred finale Kupa; Foto: Telegraf

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ja ne želim da moji igrači budu rasterećeni ni na treningu, a kamo li u finalu Kupa. Mislim da je pogrešno gledati da li ste rasterećeni zbog titule, gledamo maksimalno da budemo spremni za sledeću utakmicu - istakao je trener Zvezde, koji se ne plaši emotivnog pražnjenja svojih igrača zbog osvajanja titule.

Nemam razloga da se plašim, ja sam dosta puta napomenuo da ove momke mnogo cenim i poštujem, imamo sjajnu komunikaciju. Ovo je utakmica za koju mi kao treneri ne znamo šta treba da kažemo, da bismo motivisali svoje igrače. Ne vidim da postoji ta neku vrstu opuštanja - napomenuo je Milojević i smatra da taktički niko nikog ne može da iznenadi, kao i da neće moći da računa na Srđana Babića i Ričmona Boaćija.

Ne vidim da neko nekog taktički može da iznenadi, igra se za trofej, ima mnogo sitnica koje mogu dosta toga da odluče. Jako sam uveren da će moji igrači da urade sve što budemo pripremili za utakmicu. Babića neće igrati zbog kartona. Imamo problem i sa Boaćijem, svi ostali su zdravi - zaključio je Milojević.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: