MILOJEVIĆ OPREZAN: Poznata Zvezdina postava pred Radnički (FOTO)

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević mogao bi se vratiti starom sistemu 4-5-1, a to znači da ljubimac ‘Delija’ Milan Pavkov ostaje na klupi.

Cilj Crvene zvezde je da večeras od 18 časova pobedom nad Radničkim iz Niša približi se novoj tituli, a tri boda donose glancanje šampionskog pehara. Svestan je značaja megdana i trener Vladan Milojević, koji se odlučio za oprobanu taktiku sa jednim napadačem i kako saznaje HotSport ta uloga je namenjena Ričmondu Boaćiju.

Ljubimac navijača Milan Pavkov biće “džoker” sa klupe protiv kluba u kojem se potpuno afirmisao pre selidbe u ‘Ljutice Bogdana’.

Odbrana je standardna na čelu sa golmanom Milanom Borjanom, a ispred poslednje četvorke igraće Branko Jovičić i Dušan Jovančić. Na boku su Mirko Ivanić i Elfardu Ben, dok će napade kreirati Marko Marin. Ovakav tim je tukao evropske bitke tako da Milojević nije želeo da mnogo meša karte i u odnosu na jesen jedino fale prodati Miloš Degenek i Nenad Krstičić.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Savić, Milunović, Rodić – Jovičić, Jovančić, Ben, Ivanic, Marin – Boaći.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Crvena zvezda i Radnički meč prvog kola plej-ofa Sueperlige Srbije igraju danas od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’ uz prenos na ‘O2’ televiziji.

HotSport