MILOJEVIĆ ODLUČIO: Njih ČETVORICA idu na POZAJMICE (FOTO)

Posle dvonedeljnih priprema u Antaliji, fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju sa radom u Beogradu. Izabranici Vladana Milojevića pokazali su zavidnu formu u Turskoj, a do prolećne premijere protiv Vojvodine (subota, 16) radiće se na završnim finesama.

U međuvremenu, igrači iz omladinskog pogona koji su u Antaliji bili sa ostalim prvotimcima, biće prosleđeni u druge klubove na dokazivanje.

Tako će do kraja sezone u srpskoligašu Grafičaru, povratnu kartu za Marakanu pokušati da izbore: Veljko Nikolić, Aleksandar Stanković i Jug Stanojev, dok je novo ime na spisku u Zvezdinoj filijali i Aleksa Terzić.

Procenjeno je da bi Terzić u Grafičaru mogao da napreduje, obzirom da Milan Rodić nije napustio Ljutice Bogdana, a u konkurenciji za desnog beka je i Stefan Hajdin, koji ipak nije promenio adresu.

Još uvek je neizvesno gde će Džonatan Kafu nastaviti karijeru. U Zvezdi su voljni da ga daju na pozajmicu, do 30. juna kada će opet postati fudbaler Bordoa. Dok se ekipa pripremala u Antaliji, Brazilac je trenirao u Beogradu pod nadzorom Milojevićevog pomoćnika Ivice Momčilovića. 

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Srbijadanas.com