Milojević: Obećavam naporan rad, ne i Ligu šampiona

On je dodao da će ekipa uratiti sve da ponovo napravi veliki podvig, kao što je uspela 2018. godine.

Milojević je, pred put na pripreme na Zlatibor, poveo 28 igrača i to bez sedmorice reprezentativaca.

"Nisam čovek koji obećava i voli populizam. Mogu samo da obećam ćemo dati sve od sebe i videćemo da li će biti dovoljno", rekao je Milojević novinarima na početku priprema.

Trener Zvezde već je arhivirao prošlu sezonu, koja je po mnogo čemu istorijska, ali sa ne baš sjanim finišom i gubitkom Kupa Srbije od večitog rivala Partizana.

"Sve se sklapa u knjigu istorije, nova sezona je pred nama i novi izazovi. Zato motiv mora da postoji. Ono što treba da uradimo da naporno radimo i budemo vredni".

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Milojević priznaje da njegov tim nije završio sezonu na pravi način.

"Ne treba upoređivati periode iz jeseni sa prolećem, sigurno je da nismo bili na zavidnom nivou dva meseca. Da li je tome uticao veliki broj utakmica ili rano osvajanje titule, prirodno je da dođe do pada. Zaboravio bih sezonu i poništio sve šta je bilo. Ne volim da živim u prošlisti, možemo mnogo ove sezone".

Prema njegovim rečima situacija oko formiranja tima je mnogo bolja nego ranije.

"Biće dolazaka i odlazaka, prelazni rok je živa stvar. Dosta smo doveli igrača u zimskom prelaznom roku, tada smo pravili tim za leto. Trudiću se da imamo dobro izbalansiran roster".

O levom beku iz Egipta Karimu Hafezu, koga je trenirao u Omoniji.

"Karim igra na poziciji gde smo ustanovili da smo deficitarni. Da li će se ostvariti transfer ili ne, nikad ne može sa sigurnošću da se kaže. Imamo dosta igrača na skeneru",zaključio je on.

Fudbaleri Crvene zvezde putuju na Zlatibor na prvu fazu priprema, a od 17. juna idu u austrijski Vindišgarsten, gde će biti do 2. jula.

b92

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: