Milojević nezadovoljan nakon pobede protiv TSC-a

Pročitajte šta su treneri Zvezde i TSC-a rekli posle duela ova dva tima

Jeste Crvena zvezda pobedila TSC u derbiju 25. kola Superlige Srbije, ali daleko od toga da je trener Miloš Milojević zadovoljan igrom svojih izabranika!

Aleksandar Pešić je bio strelac oba gola za Zvezdu u trijumfu od 2:1, a Milojevića svakako može da brine to što je TSc mogao da postigne čak tri gola u prvom poluvremenu.

Naravno da nisam zadovoljan. Mislim da nam je ovo bila jedna od fudbalski slabijih partija. Nastavili smo jedan trend... Igrali smo tri perioda kratka i to je sve. Nismo bili ni na energetskom nivou, ni na psihološkom. Protivnik je ovde dominirao, poštujemo mi TSC, ali moramo bolje - rekao je Milojević i dodao:

Zadovoljan sam da i kad je teško, pobeđujemo. I to je Crvena zvezda. Kultura pobeda je bitna. Nekad igrate bolje, nekad gore. Sa tim radimo, u svakom slučaju, tri boda su tri boda na teškom gostovanju i mislim da sa time možemo da lakše radimo i rešavamo neke stvari.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

S druge strane, trener TSC-a Žarko Lazetić je rekao:

Golovi usmeravaju utakmicu, ali šta da kažem mojim igračima sem da čestitam. Primili smo dva gola iz dva šuta, a drugi gol nije ni šansa. Mi smo imali dosta šansi i situacija, branili su se u niskoj zoni, ali nešto nam je falilo, videćemo šta je to. Slično se dogodilo i protiv Partizana, to je taj njihov kvalitet. Nama ostaje da izvučemo pouke i budemo bolji.

(Telegraf.rs)