Milojević nezadovoljan nakon Napretka – “Analiziraćemo”

Mučila se, mučila i na kraju porodila pobedu Crvena zvezda u Kruševcu.

Šampion je napadao Napredak od prvog d poslednjeg minuta, stvorio gomilu šansi, a na kraju je iskoristio onu poslednju kada je Marko Marin majstorskim golom iz slobodnog udarca doneo minimalnu pobedu.

Priznao je Zvezdin trener Vladan Milojević da je očekivao tešku utakmicu, ali i da je pobeda na kraju zaslužena.


“Veoma važna pobeda za nas. Za razliku od ostalih utakmica danas smo većinu meča dominirali i imali veliki broj udaraca na gol. Ovakvu igru sam i tražio od svojih igrača jer znam ekipa Napretka vrši odličan presing na protivnika i dobro postavlja defanzivni blok, dok u napadu poseduju odlične trkače kao što su Zec i Ivanović. Ovaj meč me podseća na utakmicu kada je ekipu Napretka vodio trener Kosanović, a mi smo poraženi u poslednji minutima meča prelepim pogotkom Mitrovića.U poslednjih 10 minuta smo ušli pomalo konfuzno, jer smo pokušavali da postignemo gol,a ujedno smo morali i da se branimo našu polovinu od kontra napada. Ipak, gol Marina je došao kao nagrada za našu dobru igru i mislim da smo zasluženo slavili”, rekao je Milojević za klupski sajt posle meča.

Zvezdin strateg se dotakao i nekih sudijski odluka na meču.  

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


“Postojali su sporni trenutci u prvom poluvremenu kod gola Degeneka i faula nad Benom i te situacije ćemo analizirati. Odigrali smo sjajnu utakimicu i zadovoljan sam igrom jer smo imali čak 18 šuteva prema golu, od kojih je 10 išlo u okvir gola što je dokaz kakav smo meč odigrali. Okrećemo se kup utakmici koju igramo u sredu protiv Trepče, a ekipi Napretka i treneru Roganu želim mnogo sreće u nastavku takmičenja”.

Veliko zadovoljstvo vladalo je u taboru Crvene zvezde posle pobede u Kruševcu protiv Napretka.

Crveno-beli su do trijumfa stigli pogotkom Marka Marina u sedmom minutu nadoknade iz slobodnog udarca.

On je posle meča otkrio da je bio siguran da će postići gol u toj situaciji.

– Veoma bitna pobeda, znao sam da je moj udarac poslednja prilika za gol i trijumf. Bio sam siguran da ću postići pogodak, imao sam već dva slobodna udarca pre tog. U prvom poluvremenu jedan dobar šut, u drugom poluvremenu je njihov golman dobro intervenisao. Morali smo utakmicu ranije da rešimo, imali smo ogromne šanse. Mislim da smo igrali dobro, lepo smo kombinovali, sa Benom, Mateom i Boaćijem napred. Nedostajao nam je samo pogodak, ali tako se osvaja titula, sa pobedama u poslednjim minutima – izjavio je Marin.

Trener Zvezde istakao je da je Marinov gol bio nagrada za ofanzivan pristup tokom celog susreta.

– Veoma važna pobeda za nas. Za razliku od ostalih utakmica danas smo većinu meča dominirali i imali veliki broj udaraca na gol. Ovakvu igru sam i tražio od svojih igrača jer znam ekipa Napretka vrši odličan presing na protivnika i dobro postavlja defanzivni blok, dok u napadu poseduju odlične trkače kao što su Zec i Ivanović. Ovaj meč me podseća na utakmicu kada je ekipu Napretka vodio trener Kosanović, a mi smo poraženi u poslednji minutima meča prelepim pogotkom Mitrovića.U poslednjih 10 minuta smo ušli pomalo konfuzno, jer smo pokušavali da postignemo gol,a ujedno smo morali i da se branimo našu polovinu od kontra napada. Ipak, gol Marina je došao kao nagrada za našu dobru igru i mislim da smo zasluženo slavili – rekao je Milojević za klupski sajt posle meča.

On je rekao i da će tek analizirati sudijske odluke na štetu Zvezde.

– Postojali su sporni trenutci u prvom poluvremenu kod gola Degeneka i faula nad Benom i te situacije ćemo analizirati. Odigrali smo sjajnu utakimicu i zadovoljan sam igrom jer smo imali čak 18 šuteva prema golu, od kojih je 10 išlo u okvir gola što je dokaz kakav smo meč odigrali. Okrećemo se kup utakmici koju igramo u sredu protiv Trepče, a ekipi Napretka i treneru Roganu želim mnogo sreće u nastavku takmičenja – podvukao je Milojević.

Mozzartsport