Milojević je napravio nešto što ni jedan trener Crvene zvezde nije (FOTO)

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević sigurno se može nazvati najuspešnijim trenerom kluba u novijoj istoriji

Uspeo je da uvede kluib grupnu fazu UEFA takmičenje posle deset godina čekanja, proleće u Evropi posle 26 godina i prvi plasman u Ligu šampiona od kako se igra u ovakvom formatu.

Ujedno, on će srušiti i negativnu tradiciju Zvezde da u poslednjih 30 godina nijedan trener nije ostao dve kompletne sezone u klubu. Bili su blizu Milan Živadinović, Slavoljub Muslin, Dragoslav Šekularac, Zoran Filipović i Miodrag Božović, ali su odazili pre kraja druge sezone.

Printskrin: FK Crvena zvezda

Poslednji koji je to uspeo je bio Velibor Vasović koji je vodio klub od 1986 do 1988. godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U međuvremenu Milojević je okupio tim za nastavak sezone i na pripreme poveo čak 32 igrača.Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u ponedeljak ujutru na Kipar, na prvi deo priprema za nastavak sezone!

Crveno-beli će u Pafosu biti od 14. do 23. januara. Zanimljivo, na spisku nema defanzivca Rašida Sumaile što znači da će njegova pozajmica u Zvezdi definitivno biti završena ove zime.

Kao i ona Nikole Stoiljkovića, jer se očekuje da napadač u narednim danima pređe u Majorku.

Put Kipra krenuli su:

Milan Borjan, Zoran Popović, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Miloš Gordić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Stefan Hajdin, Aleksa Terzić, Veljko Nikolić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Nenad Milijaš, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Marko Marin, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Jug Stanojev, Dejan Joveljić, Milan Pavkov, Džonatan Kafu, Ričmond Boaći, Erik Jirka i Miloš Vulić.


Telegraf