Milojević i Marin ponovo zajedno?

Od dana kada je Vladan Milojević napustio klupu Crvene zvezde grčki mediji spekulišu sa imenima potencijalnih novih klubova pedantnog stručnjaka.

Najbolji trener crveno-belihu ovom veku je odbio poziv iz APEOL-a, nije želeo ni da postane selektor kiparske reprezentacije, nije mu se išlo ni u drugu ligu Kine.

Grčka poretal Gazeta večeras je plasirala novu informaciju. Naime, prema njihovim saznanjima Vladan Milojević je dobio ponudu Al Ahlija iz Džede.

Reč je o klubu za koji je 5. januara ove godine potpisao Marko Marin. Al Ahli je trenutno četvrtoplasirani tim prvenstva Saudijske Arabije. Nedavno je izgubio derbi protiv Al Hilala, što je uzdrmalo poziciji Kristijana Grosa.

Iskusni Švajcarac je pre dva meseca stigao u Džedu, ali nije doneo boljitak. Upravo tbog toga razmišlja se o promeni trenera, a jedan od pikova je Vladan Milojevića.  Bilo bi,  zaista, interesantno videti Milojevića i Marka Marina kao tandem u novom klubu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pored Al Hilala Grci imaju saznanja da je Milojevića zvao i Al Tavon. Reč je o timu za koji igra nekadašnji napadač Partizana Leandro Tavamba.

Grci pišu da Vladan Milojević još nije presekao. Odnosno, da je stručnjak iz Aranđelovca svestan da može da bira posle svega što je napravio sa Crvenom zvezdom .

Mozzartsport