MILOJEVIĆ BESAN: Ljutita izjava Zvezdinog trenera nakon derbija (FOTO)

Ljut je bio Vladan Milojević posle derbija sa Partizanom, ocenivši da je njegov tim debelo oštećen zbog nepriznatog gola, a nekoliko puta je iskoristio izraze koje koriste navijači.

"Šta da kažem o derbiju? Napravljena je atmosfera napravljena da je jedan klub konstantno oštećen, ali ste videli situaciju u 23-24. minutu, regularan, čist gol. Sad će se na to nadovezati 'ali', ali idemo dalje, mi smo Zvezda. Mislim da je i ova druga situacija jako sumnjiva, gol iz ofsajda", pričao je Milojević povišenim tonom, a onda nastavio prilično nepovezano.

"Probali smo nešto na poluvremenu, a na klupi smo već dobili informaciju da je gol bio regularan. U ovakvim utakmicama bi bilo drugačije da je gol bio priznat. Ali, opet neko će da kaže da je to alibi, ali hajde neko će da kaže Nikolić i lakat...A onda ćemo da pričamo kako je bio derbi, neko bio ravnopravan i neko malo bolji, sutra će se završiti, idemo dalje", govorio je Milojević.

Partizan je poveo, Zvezda izjednačila, na kraju je bilo 1:1, uz mnogo trzavica na terenu. Milojević je nastavio, ali kao da je novinarima nabacivao teze.

"Da li da pričamo neke sisteme? Neću da pričam o tome. Koliko god sam ovde, priča se stalno jedno, pa 'mezimica', pa peto-šesto, ćutimo, radimo, tako se ponašamo, znamo šta je bilo pre dve godine...Ovo je jedna 'tajvanska kanasta', igrate...Sad će da se priča 'mogli smo', 'da je bilo' - ne pričamo o činjenicama, a činjenica je da smo oštećeni. To su mnogo velike stvari za ovakve utakmice", rekao je Milojević.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Novinar je pitao trenera zašto Zvezda nije iskoristila svoj veći kvalitet, što ga je vidno iznerviralo.

"A šta vi očekujete od nas? Koji je to nivo kvaliteta? To je jedna slika...mi imamo neki sad roster od 30 kvalitetnih igrača, to je istina. A koji je derbi bio odigran ikada...derbi je uvek pun naboja, tenzija. Morate da shvatite da je to tako. Partizan je jedna dobra ekipa, bore se momci.

Pričamo direktno, 24. minut - regularan gol, šta, bre? Jedna strana će uvek da priča, kao prošle godine da li je bilo gol, jedni pričaju da jeste, drugi da nije, zašto ne pričamo o jednoj situaciji?
", odgovorio je trener.

A na pitanje da li je zadovoljan igrom svoje ekipe, odgovorio je kratko: "Zadovoljan sam".

Novinari su pitali trenera konkretno na koga je konkretno ljut, na šta je on odgovorio da nije. Kada su mu skrenuli pažnju da koristi neke čudne izraze tipa "mezimica", trener se nasmejao.

"Vi ste novinar, znate vi to dobro šta je. To su normalne stvari, sastavni deo fudbala. Postavila se situacija da će Zvezda danas da da Partizanu. To je u biti svih nas, neko hipotetički postavi situaciju, on je jači, on će da ga prebije.
Jednostavno, ovo je utakmica dve kvalitetne ekipe, u vrhu tabele, sigurno su detalji odlučili, da li ćeš da se oklizneš, pa dve-tri prve greške, ušla nervoza, pa ne možeš da se vratiš posle toga…
", rekao je Milojević.

Sportske.net