MILIONSKI TRANSFER! Juventus želi Zvezdino dete i spreman je platiti OGROMAN novac

Veliki bi ovo transfer bio

Fudbaleri Crvene zvezde su ove sezone odigrali jednu veoma lošu sezonu u Evropi, gde su u grupnoj fazi Lige šampiona završili sa samo jednim osvojenim bodom iz pet utakmica, čime su se oprostili i od bilo kakve prilike da prezime u nekom od takmičenja.

Ipak, čak i pored izuzetno loših partija, Zvezda moža i ima čime da se diči, a to su njena deca koja su dobila priliku u ovom takmičenju i tako pokazala da su u nekim situacijama i dosta bolji od skupih pojačanja koji su ovog leta stigli na Marakanu.

Jedan od njih jeste Jovan Mijatović, koji je odličnim partijama u domaćem prvenstvu, kao i dobrim igrama u Ligi šampiona skrenuo pažnju na sebe, pošto je Juventus zainteresovan za njegove usluge, a o čemu piše poznata "Gazeta Delo Sport".

Naime, Gazeta tvrdi da je Juventus spreman da ovog januara već krene sa rekonstrukcijom, te da želi da se podmladi, a već imaju nekoliko mladih fudbalera na svojoj listi.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Jedan od njih jeste upravo Jovan Mijatović, pošto je sportski direktor tima iz Torina, Kristijano Đuntolu, dobio izuzetno povoljne analize skauta o kvalitetima ovog igrača, a na kraju je mogao i sam da se uveri u to o kakvom fudbaleru se radi.

Juventus u Mijatoviću vidi naslednika Dušana Vlahovića, a kvalitet mu je upravo to što je igrao u Ligi šampiona.

Opet, Mijatović ima ugovor sa Zvezdom do juna 2026. godine, te je pitanje koliko će obeštećenje morati "Stara dama" da plati za njegove usluge.

(Telegraf.rs)