Milijaš se ‘skinuo’ i pokazao da nije zaboravio da igra!

U toku današnjeg dana izabranici Dejana Stankovića odradiće još jedan trening oko 18 časova po lokalnom vremenu

Devetog dana zimskih priprema na Pafosu u jutarnjim časovima crveno-beli odradili su još jedan trening.

Izabranici Dejana Stankovića pored rada na fizičkoj spremi posvetili su se taktici, da bi na kraju u mini mečevima pljuštali golovi sa svih strana

Trening je počeo laganim zagrevanjem i razgibavanjem mišića na centru terena. Zatim su kondicioni treneri na čelu sa Federikom Panonćinijem fudbalere podvrgli vežbama snage i koordinacije. Uz pomoć elastičnih traka, fitnes i fudbalskih lopti Zvezdine snage su pokazale predan rad sve u cilju što bolje pripreme.

foto: FK Crvena zvezda

Posle toga se prešlo na prenošenje taktičkih zamisli stručnog štaba na teren. Defanzivna i ofanzivna linija radile su istovremeno na poboljšanju kretnje, kao i na brzini i tačnosti dodavanja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Još jednom se video ozbiljan pristup, a trener Dejan Stanković je imao osmeh na licu i aplauzima hvalio svoje momke.

Podeljeni po grupama, nastavili su da igraju fudbal na skraćenom terenu. Ozbiljnim pristupom i takmičarskim duhom naši fudbaleri ostavili su utisak visoke motivisanosti i ozbiljnosti. Prvotimci su odradili mini utakmice u kojima se igralo na gol više. Pljuštali su golovi sa svih strana.

Ekipa sa najboljom gol razlikom je pobedila, a u kojoj su igrali golman Stanković, pomoćni trener Nenad Milijaš, Degenek, Eraković, Gajić, Jovančić, Vukanović, Ben i Pavkov.

U toku današnjeg dana izabranici Dejana Stankovića odradiće još jedan trening oko 18 časova po lokalnom vremenu.

Espreso