Milan Gajić otkrio zašto je izabrao baš Zvezdu (FOTO)

Desni bek Milan Gajić priključio se novim saigračima na pripremama u Beleku juče, a danas je u hotelu ‘Regnum’ predstavljen medijima.

(Od izveštača HotSporta iz Beleka, Darka Noveskog)

Tako se dugogodišnja želja Crvene zvezde ostvarila, mladi reprezentativac Srbije obukao je crveno-beli dres. Na taj način je dugoročno rešeno pitanje pozicije desnog beka gde će sada delovati dva reprezentativca, Filip Stojković i Milan Gajić. Sada već bivši fudbaler Bordoa izneo je svoje prve utiske.

– Presrećan sam, dugo su trajali razgovori, nisam se nijednog trenutka dvoumio. Ostvario sam ono o čemu sam dugo maštao, tako da za sada samo reči hvale, atmosfera je dobra, saigrači i stručni štab su me dočekali na maestralan način, na meni je sada da se što pre uklopim, da doprinesem ono što se od mene očekuje na terenu i da će ovo biti lepa i duga saradnja.

Milan Gajić se odlukom o dolasku u Crvenu zvezdu odrekao velikog novca koji je imao u Francuskoj, ipak ne žali zbog toga, kako kaže vreme je pred njim.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Novac mi nije bio prioritet, svaki igrač koji vredi nešto će vremenom zaraditi novac koji mu pripada, u ovom trenutku je preovladala želja za dresom Crvene zvezde. To ne znači da mi klub ovde nije dao dobar ugovor, prezadovoljan sam, želim da usrećim navijače Zvezde, da se zajedno radujemo titulama i da se borimo za Ligu šampiona.

Ne krije da su njegovi agenti pregovarali sa Partizanom, ali ni da nijednog trenutka nije imao dilemu na koju će stranu Autokomande otići.

– Bilo je kontakata sa Partizanom, ali više sa mojim agentima nego sa mnom, ali kao što rekoh, nijednog trenutka se nisam dvoumio, zvezdaš sam od malena, tako da sem razgovora formalnosti, drugih nije bilo, jasno sam im stavio do znanja da sam navijač Crvene zvezde i nije bilo ni promila dileme na kojoj ću strani Topčiderskog brda završiti – iskren je bio Gajić.

Konkurencija uz desnu aut liniju je velika, tu je nezamenjivi Filip Stojković, a njega je često sjajno znao da menja Marko Gobeljić.

– U svakom klubu postoji konkurencija, ja se toga ne plašim dokle god je ona zdrava, a ovo što sam do sada mogao da vidim jeste zdravo. Na šefu struke je da se bavi time, a moje je da vredno radim i izborim se za svoje mesto. Sezone su duge i mislim da ima prostora za sve nas, polivalentni smo igrači i možemo da odgovorimo na više pozicija – rekao je Gajić i dodao:

– Prirodna pozicija mi je desni bek, ali sam u Bordou igrao i uz levu aut liniju. Kao član omladinaca igrao sam i u sredini terena.

Milan Gajić je na kraju istakao da bi voleo da se kroz dobre igre u dresu Crvene zvezdenametne kao novi desni bek reprezentacije Srbije i da ne bi bilo normalno kada mu to ne bi bila želja.

HotSport.rs