Milan Borjan sedma Zvezdina ZVEZDA!?

Supruga kapitena Zvezde imala zanimljivu objavu na Instagramu

Nakon što je odmah posle večitog derbija pecnula Partizan, Snežana Borjan, supruga golmana Crvene zvezde Milana, uputila je snažnu poruku putem Instagrama!

Poruku koja će definitivno odjeknuti, a kojom poziva da njen suprug bude sedma Zvezdina zvezda.

Ti tako skroman i povučen, ponovo si podsetio Zvezdine navijače zašto si tako značajan za ovolike uspehe Crvene zvezde. I nije bitno šta misle neki ljudi, da li se slažu sa tim da ti budeš Zvezdina zvezda, bitno je to šta navijači kažu i žele, a to je da ti budeš Zvezdina zvezda. Ti to jesi i bićeš jer zaslužuješ, Zvezdina zvezdo - napisala je Snežana.

Njene reči i nisu daleko od istine s obzirom na to da je kapiten Zvezde svakako jedan od najzaslužnijih što su crveno-beli u poslednjih nekoliko godina dominantni u Srbiji, dok su u Evropi takođe postigli sjajne rezultate.

Pamte se njegove odbrane protiv Krasnodara, sve one u Ligi Evrope i Ligi šampiona, pogotovo penali protiv Kopenhagena u bezizlaznoj situaciji, a i na 164. večitom derbiju je odbranio udarac Sumi kada su svi videli loptu u golu.

Sam Borjan je posle derbija rekao:

Smatram da smo odlično odigrali meč. Prvo poluvreme je bilo malo teže, a u drugom delu igre smo pokazali karakter i veliku želju. Borili smo se kao lavovi na ovom meču. Uspeli smo da postignemo gol i da dođemo do pobede. Kao kapiten tima mogu da kažem da sam ponosan na svoje saigrače, stručni štab, čitav klub i naravno navijače. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu i da dignute glave nastavimo da ređamo uspehe. Ovo je fantastičan niz i želim da nastavimo da obaramo sve klupske rekorde - rekao je kapiten Crvene zvezde.

Telegraf.rs