MIHAJLOVIĆ ODUŠEVIO! “Ibra i ja smo dva Cigana, pevamo zajedno”

Dva velika prijatelja pokazaće svoje vokalne sposobnosti na čuvenom festivalu Sanremo

Zlatan Ibrahimović će narednih dana imati dodatne obaveze pored fudbala, jer se očekuje da bude specijalni gost čuvenog muzičkog festivala u Sanremu.

Njegovo gostovanje je potvrđeno od strane prezenterea Amadea Sebastijanija, a Ibra će imati pojačanje i u vidu velikog prijatelja, Siniše Mihajlovića.

- Da ići ću na Sanremo s Ibrahimovićem - potvrdio je Siniša Mihajlović

Sanremo se održava od 2. do 6. marta, a očekuje se da Ibrahimović bude gost na svim danima, a navodno će dobiti i slobodu od strane kluba da propusti meč koji je na programu u tom periodu (protiv Udinezea 3. marta).

Bolonja sa druge strane trećeg marta ima gostovanje Kaljariju, a zatim sledi priprema za gostovanje Napoliju 7. marta, ali Siniša će očigledno naći vremena da bude i na Sanremu.

Dok je pričao o tome kako će izgledati nastup Ibrahimovića i njega, Siniša je "provukao" i uvrede koje je svojevremeno doživeo od strane navijača u Italiji, kada je nazivan "Ciganinom" (zingaro na italijanskom), što je uvreda kojom pojedini "časte" i Zlatana Ibrahimovića, koji je i na Marakani doživeo neprijatnost i uvrede na nacionalnoj osnovi tokom meča sa Zvezdom.

Ibra i ja ćemo biti dva Cigana na sceni, ne znam šta se može dogoditi. Biće zabavno, ali ne znam da li ćemo da pevamo. Dve najgore stvari koje mogu je da plešem i pevam, ne znam koliko će to biti odvratno, ali idemo tamo da vidmo šta će se dogoditi. nam da ibra nije dobar ni u pevanju, a u plesu je malo bolji od mene.

Upitanje Mihajlović i koje pesme italijanskih izvođača voli, a onda je dodao i da su Italijani gotovo savršeni kao narod, jer imaju sve, ali da im nedostaje malo više hrabrosti.

- Volim pesmu "Ja sam vagabundo", ali ima ih nekoliko. Takođe volim tekstove Kremoninija, Morandija, Ramacotija, Antonaćija, Venditija. Italija je savršena u svemu, jelu automobilima, modi, muzici, nedostaje vam malo hrabrosti, ali za sve imate sve. Ponekad vam zavidim što nisam Italijan - istakao je Siniša Mihajlović.

Podsetimo, Ibrahimović nije dobar prijatelj samo sa Sinišom Mihajlovićem, već i sa trenerom Zvezde Dejanom Stankovićem, ali i sa Novakom Đokovićem. Svojevremeno je 2014. godine donirao novac za porodice iz Obrenovca koje su u poplavama ostale bez krova nad glavom.

Telegraf.rs