Mihajlović krade Zvezdi najveću BOMBU letnjeg prelaznog roka!?

Bolonja najbliža potpisu iskusnog napadača

Jeste Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, vodio određene razgovore oko mogućeg angažovanja Marka Arnautovića, ali taj posao je trenutno nemoguća misija za crveno-bele.

Razlozi su najviše finansijski, kao i ideja austrijskog napadača da još par godina igra fudbal na top nivou, a potom ispuni san i dođe na Marakanu.

Jesam razgovarao sa njegovim agentom, koji mu je rođeni brat i Arnautović jeste naša želja, ali u ovom momentu to nije realno. On ima bogat ugovor, možda za godinu ili dve kao izvanredan igrač, koji jeste naša velika želja - rekao je Terzić nedavno.

A taj fudbal na top nivou mogla bi da bude Italija i Seriji A, pošto je njegov brat Danijel, istovremeno i agent, viđen u Bolonji koja je Marka želela da angažuje i poslednja dva prelazna roka.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Arnautović je velika želja Siniše Mihajlovića koji je tokom prethodne sezone kuburio sa napadačima i njihovim učinkom, te se očekuje da pregovori budu intezivniji i da se završe do početka EP.

Arnautović i dalje ima ugovor u Kini (nastupa za Šangaj SIPG), s tim da je uvođenje "seleri kepa" umnogome uticalo da mnoga zvučna fudbalska imena krenu nazad u Evropu.

(Telegraf.rs)