Mihailo Ristić oduševio Zvezdaše izjavom: “Zvezda je stvar kućnog vaspitanja” (FOTO)

Pisali smo već tokom jeseni o njegovoj situaciji, svi znate da je prošle godine sjajno odigrao u dresu Krasnodara baš protiv Crvene zvezde, ali da je od te utakmice za njega sve krenulo nizbrdo.


Usledila je povreda i pauza zbog koje je izgubio mesto u timu, pa je prošle zime odlučeno da ode na pozajmicu u prašku Spartu. To je tek bio pogrešan potez, tamo u takmičarskim mečevima gotovo da nije ni dobijao šansu i praktično je za njega ova godina izgubljena.


Sa Krasnodarom ima ugovor do 2022. godine, ove zime će se vratiti tamo da razgovara o svom daljem statusu, a ako i dalje ne bude u planovima trenera, moguć je novi odlazak na pozajmicu, a možda i definitivan rastanak sa ruskim klubom.


Na tu temu Mihailo Ristić je govorio u intervjuu za ''Kurir'' i otkrio da se u Spartu neće vraćati.''Da, ističe mi pozajmica na kraju godine i poprilično sam siguran da neću ovde nastaviti karijeru. Da li nazad u Krasnodar ili negde drugde... Nisam siguran...'', istakao je Ristić.

Naravno, nije moglo bez priče o Zvezdi, ali i podsećanja na pomenutu utakmicu koju je Krasnodar dobio sa 3:2 u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope prošle godine. Tada mu je poništen prelep gol, a da je priznat, pitanje je da li bi Zvezda u revanšu uspela da anulira zaostatak i plasira se u LE.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


''U Krasnodaru sam stvarno odlično počeo, međutim od te povrede stvari su krenule lošim tokom. Tamo je konkurencija velika, a odluka kluba je bila da idem na pozajmicu zbog veće minutaže.

Ta utakmica je sigurno nešto što neću zaboraviti nikada. Sigurno najteža u dosadašnjoj karijeri. Nisam baš najponosniji na sebe jer sam odigrao kako sam odigrao. Drago mi je što taj gol nije priznat, jer da jeste, neke stvari verovatno ne bi bile iste'', istakao je Ristić.


I dalje je u kontaktu sa Zvezdinim fudbalerima.

''Naravno, sa mnogima. Zvezda je nešto drugo, možda fizički odeš odatle, ali zapravo se ne odvajaš! Zvezda je deo svih nas, stvar kućnog vaspitanja'', zaključio je on.

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: