Meleg se vratio iz Grčke – sledi mu najbitniji period za budućnost u Zvezdi!

Crveno-beli u nedelju odlaze na Zlatibor, a posle prve faze priprema sledi ‘seča’ spiska igrača za Austriju.

U tri grupe igrači Crvene zvezde sem šestorice reprezentativaca obavljaju lekarske preglede, a ekipa se u nedelju seli na prvi deo priprema na Zlatibor.

Ova etapa biće kvalifikaciona pogotovo za mlade snage iz Grafičara i pojedince koji se vraćaju sa pozajmica. Drugi deo sezone u Levadijakosu je proveo Dejan Meleg i kako HotSport saznaje ukoliko ne iskoristi ‘drugu šansu’ kod trenera Vladana Milojevića realno je da usledi rastanak sa crveno-belima.

U Levadijakosu je bivši igrač Vojvodine, Ajaksa i Kajzerija pet puta bio starter i nije opravdao svoju ulogu, a ekipa je na kraju sezone ispala iz elite.

Pojedini igraci koji su izneli teret prosle takmičarske sezone, koja je bila uspešna i veoma naporna, odmarali su samo dve nedelje. Kalendar takmičenja je usklađen sa šampionatom Evrope, koji se igra sledećeg juna tako da nacionalni šampionati i kup takmičenja moraju da se završe najkasnije do 15. maja 2020. godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Šampion Srbije se 17.juna seli u Austriju, a dan kasnije saznaće dva rivala u pokušaju nove misije plasmana u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Ambicije su ponovo visoke u skladu sa renomeom Crvene zvezde.

hotsport.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: