MEČ GODINE! Sve je spremno za odlučujući duel Lige šampiona, evo u kom sastavu izlazi Zvezda protiv Jang Bojsa

Svi u taboru srpskog šampiona znaju šta pobeda donosi

Mora Crvena zvezda da bude hrabra i, pre svega, na svom maksimumu u svakom smislu ako želi da u utorak veče ostvari pozitivan rezultat protiv Jang Bojsa.

Eventualna pobeda u Bernu bi Zvezdi donela nokaut fazu Lige Evrope na proleće, remi nadu za to pred poslednje kolo, dok bi poraz značio da su crveno-beli podbacili ove sezone u najelitnijem fudbalskom takmičenju.

Stoga je pred Barakom Baharom ozbiljan izazov kada je u pitanju startna postava koju će izvesti na teren i pokušati da ostvari pozitivan rezultat. A ona bi trebalo da bude skoro ista kao i protiv Vojvodine.

Promena će biti samo na levom beku, dok je dilema i Piter Olajinka. Međutim, kroz Baharove reči na konferenciji stiče se utisak da Nigerijac nije spreman da zaigra od starta.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ako želi pobedu, Bahar će morati da stisne onu stvar i izvede trenutno najbolji sastav. Bez kalkulacija!

Na golu je nezamenjiv Omri Glazer, Kosta Nedeljković će dobiti mesto pored desne aut linije. Mora, jer je trenutno najbolji desni bek. Levo će Milan Rodić koji nije igrao protiv Voše, ali se oporavio i odradio je dva treninga. Aleksandar Dragović i Naser Điga su zacementirani u centralnom delu defanzive.

Marko Stamenić i Hvang In-In Beom će imati težak zadatak da istovremeno kvare igru rivala i kreiraju Zvezdinu, a pomoć na sredini će imati od Gelora Kange.

Osman Bukari će biti udarna igla Zvezde u napadu i delovaće po desnoj strani, Mirko Ivanić bi trebalo levo, a u samom špicu će se naći Šerif Endijae koji je Jang Bojsu dao gol u prvom meču i kog je Bahar hvalio na konferenciji.

(Telegraf.rs / M. M.)