Marko Arnautović u ZVEZDI!? Evo šta kaže Zvezdan Terzić na to

Može li doći do bombastičnog transfera

Najavio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić da će se crveno-beli pojačati u narednom prelaznom roku, odnosno da će trojica ili četvorica igrača doći na Marakanu!

Takođe, dodao je i to da je dolazak još jednog napadača prioritet, a na pitanje Telegrafa da li će možda u narednih šest meseci "okrenuti broj" Marka Arnautovića rekao je:

Nije to realno, ima izuzetno visoku platu. Kada dovodimo igrače u Zvezdu mi njih kupujemo na priče: Liga šampiona, Marakana, navijači, Delije, atmosfera, Beograd. Svesni su oni da ima i utakmica po onakvim terenima u Surdulici. Nije lako dovesti igrača u tim situacijama - poručio je Terzić.

Podsetimo, dotakao se i mogućeg angažovanja Filipa Mladenovića kom ugovor sa Legijom ističe na leto.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Hteli smo da dovedemo Mladenovića prošle godine, kada mu je isticao ugovor, vagao je i razmišljao nekoliko dana. Otišao je iz Crvene zvezde na ružan način, 2012. godine, vežu ga neka loša sećanja i to je prevagnulo da ipak ne dođe u naš klub. Odličan je igrač i prototip levog beka kakav treba Crvenoj zvezdi. Videćemo.

Podsetimo, Zvezda je prošle godine imala ideju da angažuje Arnautovića pre nego što je ovaj potpisao sa Bolonjom, ali do realizacije nije došlo. Iako je poznato da je reprezentativac Austije veliki navijač crveno-belih.

(Telegraf.rs)