Makabi ponovo pravi problem Zvezdi, da li će Teo odbiti ovu ponudu?

Pored crveno-belog i žuti dres je ponuđen kapitenu Srbije

Jedan od mnogobrojnih klubova, pored Zvezde, Virtusa, Olimpijakosa, Armanija, koji je zainteresovan za usluge kapitena Srbije Miloša Teodosića je i Makabi iz Tel Aviva koji je u pregovorima sa plejmejkerom.

Kako prenosi TV kanal iz Izraela Sport5, Teo je dobio unosnu ponudu na koju još uvek nije odgovorio.

Naime, srpski košarkaš ima uslov po kojem želi da dobije uverenja o kvalitetu i konkurentnosti tima za narednu sezonu. Takođe, navodi se da je dobio i usmena uveravanja o visokim ambicijama koje “Ponos Izraela” ima, što bi, navode Izraelci trebalo da bude dovoljno da se Srbin privoli i dođe u klub.

Oni žele da njegov potpis bude mamac za dolazak drugih velikih imena u klub. Baš zato spremni su da mu ponude ugovor od oko 1.5 miliona evra po sezoni, možda i više ako bude bilo potrebno.

Sa druge strane, navodi se i stav Teodosića, koji po svemu sudeći, nije raspoložen da nastavi karijeru u višestrukom prvaku Evrope jer, i sam ne veruje, da tim može da se domogne plej-ofa.

Upravo ovo je karta na koju igraju navijači i uprava Crvene zvezde koja je “skockala” više nego respektabilan tim za predstojeću sezonu, u kojoj bi Teodosić bio predvodnik i vođa tima ka plej ofu.

telegraf.rs