LUKA JOVIĆ NAPRAVIO HAOS: Istražuje ga policija

Neodgovorno ponašanje srpskog fudbalera

Luka Jović je "taj fudbaler" kojeg je premijerka Srbije pomenula kao negativan primer ponašanja pojedinaca u kriznoj situaciji usled epidemije korona virusa.

Luka je početkom nedelje, kako se može čuti, stigao iz žarišta koronavirusa, iz Madrida, ali nije postupao po pravilima striktnog karantina od 14 dana, propisanih za osobe koje ulaze u zemlju iz rizičnih država.

Jović je u Realu, prema rečima njegovog oca (za Informer), testiran na koronavirus, i bio je negativan, no bez obzira na to morao je da se pridržava smernica izdatih od strane Vlade Republike Srbije.

On je u Srbiju, pošto mu je Zidan dao dozvolu, došao kako bi proslavio rođendan devojke Sofije Milošević.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Videli ste svi i primere naših fudbalera koji dolaze iz inostranstva, gde imaju milionske ugovore, koji dolaze ovde i nisu u samoizolaciji i to je posebno nešto sa čim će se suočavati naši nadležni organi - rekla je u sredu premijerka Brnabić, a vrlo brzo se saznalo da je mislila na Jovića.

Sporno je to što je Jović viđen u šetnji gradom, našta je aludirala premijerka, čime je prekršio propise i zbog čega može da mu bude pisana krivična prijava.

U Španiji je do četvrtka uveče, 18. marta, prema pisanju "El paisa", 14.535 osoba bilo inficirano koronavirusom, 1.081 je izlečeno, a 630 lica je preminulo.

(Telegraf.rs)