LUDNICA! Neverovatan doček fudbalera na Marakani

Dobro raspoloženje vladalo je i među igračima i među navijačima crveno-belih

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su na Marakanu posle leta iz Milana, gde ih je sačekalo nekoliko stotina navijača, koji su želeli da pozdrave svoje miljenike posle herojske borbe na San Siru.

Delije su igrače dočekale uz novu pesmu, kojom su prozvali sudiju Hesusa Hila Manzana, koji u 93. minutu nije pustio da se izvede i poslednji korner na meču, već je svirao kraj.

Sudija se us*ao, korner nije pustio, znao je i on da Pavkov daje gol, naša Zvezda igra ludilo - glase reči pesme koja je otpevana kada su igrači došli na pomoćni teren da odrade trening oporavka.

Igrači Zvezde su takođe upalili baklje koje su im dodali navijači, a interesantno je bilo kakav je osmeh bio na licu Filipa Falka i Dijega Falćinelija dok su držali baklje u rukama.

Interesantno je da su podstaknuti ovom pesmom Dejan Stanković i igrači napravili šalu, pa je tako "izveden korner" koji sudija nije pustio u Milanu, i to od strane trenera Zvezde, a Milan Pavkov je glavom postigao gol, za ludnicu među igračima i navijačima.

(Telegraf.rs)