LOŠE VESTI! Sferopulos otrkio stanje povreda Jaga i Nejpira

Sledeći meč sa Olimpijkosom igra se već za dva dana....

Košarkaši Crvene zvezde pobedili us Fenerbahče 87:56 u meču 8. kola Evrolige. 

Posle meča, trener crveno-belih Janis Sferopulos je izneo svoje utiske.

- Mislim da smo od starta imali koncentraciju, igrali smo disciplinovano, igrači su igrali uz strast i odlučnost, dali su maksimum da dobiju meč. Prezadovoljan sam kako smo igrali, moramo da budemo konstantni kada igramo odbranu, ovo je način na koji želimo da igramo. Hvala navijačima koji su nas podržavali, želimo da nas uvek podržavaju ovde na domaćem terenu da nam cele sezone daju podršku.

- Hteo bih da zahvalim našem predsedniku Čoviću, jer smo imali čarter od Barselone, pa do Zadra, i onda do Beograda, to nam je dalo snagu i da budemo sveži, jer smo imali tri utakmice u kratkom intervalu i da budemo što bolji.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Potom, usledila su pitanja novinara, a jedno do njih se odnosilo na stanje povređenih igrača.

- Šabaz je polomio nos. Nije mu potrbna operacija, ali neće igrati. ne znamo koliko dugo. Idemo dan po dan. jago je iskrenuo zglob. Doktori ga pregledaju sada. Ne znamo da li će igrati sledeći meč. Videćemo. ne deluje baš loše, ali ne znamo d ali će igrati.

- Lazić će biti duže odsutan, a i Hanga nije spreman da igra.

Jedno od pitanja se odnosilo i na Miloša Teodosića i odbranu i napad koji Miloš igra.

- Teo je maestro. On je dirigent orkestra. On može da igra odbranu i napad i radi različite stvari na terenu. Ovo nije prva utakmica u kojoj igra dobru odbranu. Dobro je igrao i protiv Bajerna. Ovo je kako se on bori i ovoje kako će se boriti, jer on to može.

(Telegraf.rs)