Loše vesti na samom početku priprema! Novo pojačanje doživelo povredu

Italijan će morati na kratku pauzu od treninga sa ekipom

Kristijano Pičini je dugo očekivan u Crvenoj zvezdi, a navijači se nadaju da bi Italijan mogao da bude rešenje za kritičnu poziciju desnog beka na kojoj u protekom periodu nisu briljirali Marko Gobeljić i Milan Gajić.

Ipak, dolazak Italijana i početak njegove ere u crveno-belom dresu nije počeo najbolje, pošto je već po dolasku na pripreme posle sparing meča koji su crveno-beli odigrali između sebe, doživeo povredu.

Kako saznajemo, u pitanju je lakša povreda, istegnuće mišića, pa ga Dejan Stanković brzo očekuje na treninzima sa punim intenzitetom.

Zvezda je imala slobodan dan u subotu, pa je i to pogodovalo Pičiniju za oporavak. On će sasvim sigurno naredna 2-3 dana raditi u teretani odvojeno od ekipe, dok se ubrzo očekuje i da se priključi saigračima i da već na najviše nedelju dana bude na raspolaganju u punoj snazi.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zvezda u Antaliji boravi od 13. januara, a planirano je da u Turskoj bude do 3. februara. Posle prvog bazičnog dela, na kojem će akcenat biti na fizičkoj pripremi, crveno-beli će odigrati četiri kontrolne utakmice.

Pogledajte u nastavku i raspored Zvezdinih mečeva na pripremama, koje će prenositi Arena Sport.

25. januar:

Crvena zvezda – Maribor - 16.00

28. januar:

Crvena zvezda – Lask Linc, 15.00

31. januar:

Crvena zvezda – Šahtjor Donjeck, 15.00

3. februar:

Crvena zvezda – Šahtjor Soligorsk, 15.00

(Telegraf.rs)