LOŠE VESTI! Makabi ukrao Zvezdi pojačanje

Ipak ništa od nove saradnje između Dejana Radonjića i Derika Vilijamsa

Košarkaški klub Makabi iz Tel Aviva naredne sezone, kao i svake, cilja sam vrh košarke u Evropi, jer je nakon potpisa Džejmsa Nanelija, blizu potpisa i Derik Vilijams.

Ovu vest je prenela nekolicina košarkaških novinara putem svojim Tviter naloga.

Makabi je već napravio ogroman posao tako što je potpisao jednog od najboljih igrača Fenerbahčea Džejmsa Nanelija, a očigledno, "Ponos Izraela" ne planira tu da se zaustavi, na redu je i novo pojačanje.

Pre nekoliko dana je odjeknula vest da Crvena zvezda u svojim redovima želi Derika Vilijamsa, košarkaša koji je sarađivao sa Dejanom Radonjićem u Bajernu, a upravo trener je i bio nit koja bi privolela ovog iskusnog igrača da pojača klub s Malog Kalemegdana.

Međutim, košarkaškim kuloarima i društvenim mrežama su počele da kruže piče o još mnogo košarkaša koji su na radaru Crvene zvezde, dok se upravo Derik Vilijams i izgubio s radara. Makabi je iskoristio priliku i ugrabio je krilnog centra ispred nosa Beograđana.

Ovu vest su rapidno objavili renomirani košarkaški insajderi putem svojih Tviter naloga, čak je i pouzdani Luka D'Alesandro jedan od novinara koji je najavio promociju Vilijamsa u Makabiju u toku naredne nedelje.

Pored Italijana, neki i od srpskih košarkaških reportera i insajdera pišu da je ovo "gotov posao".

Derik Vilijams

Foto: MN Press

(Telegraf.rs)