LOŠE VESTI! Filip Kostić završio učešće na EVROPSKOM!

Reprezentativac Srbije doživeo je povredu zbog koje ga više nećemo gledati na Euru

Filip Kostić je završio sa Eurom kada su nastupi u pitanju, jer je povreda kolena ozbiljnije prirode i on se neće sigurno vraćati na teren u nastavku prvenstva, dokle god Srbija bude igrala, nezvanično saznaje Telegraf.

Kostić će svakako obaviti preglede tokom dana, ali već sada se zna da ga nećemo gledati u nastavku takmičenja u Nemačkoj, a koliko će tačno odsustvovati van terena, daće izveštaj posle magnetne rezonance.

Kostić je tokom meča 1. kola grupe C protiv Engleske doživeo udarac u koleno posle duela sa Trentom Aleksanderom Arnoldom, nakon čega je završio na travi.

Ispostavilo se da je u pitanju teža povreda, a to je i samom Kostiću očigledno odmah bilo jasno, jer je u suzama napustio teren kada je lekarska ekipa došla da mu ukaže pomoć.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sve se desilo u finišu prvog poluvremena, Kostić je morao da napusti teren u 43. minutu, kada ga je zamenio Filip Mladenović, a to će se ispostaviti biti i jedini Kostićevi minuti na ovom prvenstvu.

Nema sumnje da ovo predstavlja dodatni udarac za Srbiju, jer su preostale dve utakmice protiv Slovenije (20. juna) i Danske (25. juna) ključne kada je u pitanju potencijalni prolaz grupe u osminu finala.

(Telegraf.rs)