LJUBAV KOJA NEMA GRANICE: Pre bih sa Zvezdom bio na DNU, nego sa Realom da uzmem četiri Lige šampiona (FOTO)

Dejan Joveljić odgovarao na pitanja navijača.

Mladi napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić odgovarao je na pitanja navijača crveno-belih putem uključenja uživo na zvaničnom Instagram profilu kluba iz Ljutice Bogdana.

Zvezdaši su slali pozdrave i pitanja sa različitih strana sveta, a bilo je pitanja koja su se ticala Dejanovih saigrača, njegovog debija u Ligi šampiona, igranja protiv Nejmara, ali i kako je izgledao njegov dolazak u Beograd i mlađe kategorije Zvezde.

- Čega sam morao da se odreknem? Detinjstva. Rano sam došao u Beograd sa svega 12 godina i počeo da živim sam - rekao je Joveljić i od želja izdvojio jednu skromnu Nadam se da ću povećati svoj broj golova u prvom timu. Za sada ih imam sedam i da stignem za početak bar do deset -rekao je Joveljić između ostalog.

Dejan Joveljić

Dejan JoveljićFoto: MN Press

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Na pitanje koji ga saigrači najviše zabavljaju, tu su oni iskusniji Vujadin Savić i Filip Stojković, ali i Stefan Hajdin i Milan Jevtović. Međutim, navijačima Zvezde će posebno upasti u uvo jedna od njegovih želja koja se tiče Lige šampiona.

- Radije bih osvojio jednu titulu u Ligi šampiona sa Zvezdom nego četiri sa Realom iz Madrida -rekao je Joveljić. Real je u poslednjih pet godina dominirao evropskim fudbalom

Srbijadanas