Levi bek Javora sve bliži potpisu za Zvezdu

Crvena zvezda je u žurbi da sklopi tim za prolećnu polusezonu, a prioritetna pozicija je – levi bek.

Mislilo se da će na tom mestu zaigrati Duško Tošić (ako potpiše), ali crveno-beli su odlučili da iskusnog defanzivca ipak stave na poziciju štopera, na kojoj se on i dokazao u poslednjih nekoliko klubova u kojima je igrao.

Crveno – beli imaju nekoliko želja i gledaju koja je najrealnija, a kako sada stvari stoje to je Marko Jevremović, levi bek Javor Matisa.

Ovaj igrač je jesenas imao osam asitencija, što ga je svrastalo u krug najužih kandidata za dres aktuelnog šampiona.

Klubovi su već u pregovorima, a obeštećenje za igrača koji ima još godinu i po dana ugovora sa Ivanjičanima ne bi trebalo da bude problem.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Jevremović se odlično snalazi i u ofanzivi pa bi mogao da igra i kao krilo. Crveno-beli su prinuđeni da dovedu levog beka jer osim Rodića nemaju nijednog igrača tog profila.

Svi ostali su bili prinudna rešenja ove sezone. Zato su se i odlučili za Jevremovića, koji može mnogo da im donese, a ne košta mnogo.

Jevremović ima 24 godine i standardno je igrao za Javor tokom jeseni zabeleživši, kako rekosmo, osam asistencija.

Deli prvo mesto najboljih asistenata Superlige sa Nenadom Lukićem iz TSC-a i Lazarom Tufegdžićem iz Spartaka. Dao je i jedan gol, a karakteriše ga odličan prekid.Ponikao je u mlađim kategorijama Brodarca, da bi do Superlige stigao preko Radničkog iz Obrenovca.

Primetila ga je Mladost iz Lučana, a u julu 2019. stigao je u Ivanjicu.Kako sada stvari stoje uskoro će se preseliti na Marakanu.

Danas.rs