Lep gest Crvene zvezde! Besplatne sezonske ulaznice

Lep gest crveno-belih.

Fudbalski klub Crvena zvezda je uručio besplatne sezonske ulaznice za osobe sa invaliditetom, a vernim zvezdašima poklon kluba predala je četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon.

Pižon je naglasio da je svaki navijač podjednako bitan i da oni svakodnevno prate klub i iskazuju ljubav prema crveno-beloj boji. Podeljeno je preko 40 propusnica.

- Ovo je najlepša stvar na svetu, kada ljudima koji imaju hendikep pokloniš karte i omogućiš im da dolaze na stadion da gledaju utakmice. Oni ne biraju, svaki meč gledaju i spadaju u najvernije navijače. Često govorim da i kada Zvezda slabo igra, navijači moraju biti tu, a ovi ljudi stalno gledaju Zvezdu. Ovo je pravi potez našeg kluba. Hvala im i na uručenoj zahvalinici, velika je čast biti njihova legenda – sa velikim zadovoljstvom rekao je Petrović.

Predsednik Nacionalnog Sportskog saveza slepih i slabovidih Petar Vranjković istakao je da je velika čast i zadovoljstvo prisustvovati Zvezdinim utakmicama.

- Moram da iskoristim priliku da se zahvalim fudbalskom klubu Crvena zvezda. Ovo nije prvi put da nam Zvezda pomaže. Dugi niz godina, kako sa fudbalskim klubom, tako i sa Sportskim društvom, imamo izuzetno dobru saradnju. Među našom populacijom slepih i slabovidih ima mnogo zagriženih navijača Zvezde. Velika je čast i zadovoljstvo prisustvovati Zvezdinim utakmicama, kako u Srbiji tako i u Evropi, i veoma smo zahvalni klubu – rekao je Vranjković.

Crvena zvezda se zahvalila sledećim udruženjima: Savez za cerebralnu i dečiju paralizu, Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara Srbije “Ada”, Nacionalnom Sportskom savezu slepih i slabovidih Beograd, Centar za rehabilitaciju, Savez distrofičara Srbije.

Osobama sa posebnim potrebama obezbeđen je prilaz sa istočne strane stadiona “Rajko Mitić” kao i 82 specijalna mesta sa kojih mogu da posmatraju sve utakmice crveno-belih u ovoj sezoni kada se za to budu stekli epidemiološki uslovi.

Srbijadanas