Legendarni srpski trener žestoko opleo po Joviću

Napadač Reala je danima na udaru javnosti.

Dragoslav Stepanović
Dragoslav Stepanović, Foto: EPA/A.Plavevski

Napadač Reala Luka Jović danima je u centru pažnje srpske i svetske javnosti. Jović se našao na udaru zbog odluke da prekrši meru samoizolacije po povratku u otadžbinu.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde je svestan greške, pa je donirao 50.000 evra zdravstvenom sistemu Srbije u borbi protiv pandemije koronavirusa.

Procurila je i informacija da engleski velikan želi da ga dovede u London.

Legendarni srpski trener Dragoslav Stepanović istakao je da ne može da veruje da se Jović ponaša ovako.

- To je jedini čovek koji 100 odsto radi ono što će da mu uništi karijeru! Luka radi protiv sebe! Imao je sreću što mu je Adi Hiter dao šansu u Ajntrahtu, da bi potom napravio najveći transfer u istoriji Srbije i otišao u Real. Ne mogu da verujem da dečko ovo radi sebi. Čitam medije u Srbiji i znam kakav je život imao, da je kao dete spavao u autu sa ocem kako bi dočekao jutro da trenira u Crvenoj zvezdi. Kakvu je žrtvu podneo... I onda ovo, sad... Ne znam, Luka očigledno ne misli na sebe, ali ni na druge. Kad ti kažu da je zabrana izlaska, ti se praviš da nisi razumeo! Bolje mu je da ćuti, da se ne oglašava. Ne mogu da verujem da je ovako nešto napravio - rekao je Stepanović za Kurir.

Informer